Küldetésünk

Célunk a fenntartható és versenyképes mezőgazdasági, élelmiszeripari és ipari termelés speciális szolgáltatásokkal való ellátása (vizsgálatok, szaktanácsadás, alkalmazott kutatások), amely a természeti környezet megóvására, az egészséges élelmiszerek előállítására összpontosít.

Cégtörténet

A MINERÁG Fejlesztési, Termelési és Kereskedelmi Kft. 1990. évben alakult Szekszárdon, magyar magánszemély tulajdonosok részvételével.

Szolgáltatásainkkal a mezőgazdasági, élelmiszeripari és környezetvédelmi tevékenységet végzők munkáját segítjük, figyelembe véve a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat.

Munkatársaink képzettsége,szakmai felkészültsége, gyakorlata és elhivatottsága ,valamint laboratóriumunk felszereltsége alkalmassá teszi társaságunkat a széleskörű műszaki területen gyors és megbízható szolgáltatások végzésére.
Folyamatos műszaki fejlesztések következtében hazánk egyik legnagyobb kapacitású mintavételt is végző, akkreditált laboratóriumával rendelkezünk, melyre épül szaktanácsadási rendszerünk. Ugyanakkor a romániai székhelyű Aradon is működik hasonló tevékenységű
vegyes tulajdonú laboratóriumunk.

Az általunk működtetett 35 ha kísérleti területen 1995 óta folynak fajta- és agronómiai kísérletek, mely területen 22 fajtatulajdonos képviselteti magát. A termelőknek évek óta népszerű bemutatóhelyként szolgál a telep.

Területi Szaktanácsadási Központként regisztrált szervezet a Minerág Kft. munkatársai szaktanácsadói névjegyzéken szereplő szakemberek.

Mintavétel

Mintavételi rendszerünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207/2015. számon akkreditált.

Főbb területek:
- gabonafélék,
- olajmagvak
- állati és növényi zsírok és olajok,

Tovább...

Szaktanácsadás

A Kft dolgozóinál fontos követelmény, hogy minél szélesebb szakmai területet tudjanak átlátni, a saját szakterületükön kívül. A szakterületek átfogják az egész palettát, az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a környezetvédelemig és az élelmiszerbiztonságig.

Tovább...