Akreditáció

Laboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207. számon akkreditált

 

HACCP


Élelmiszer - előállítóknak és forgalmazóknak HACCP - módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítására, értékelésére és kezelése - rendszer kiépítése és bevezetése:

alapján.

Bővebb információ: Sipőcz Győzőné
Tel: +36 (74) 529-685

Mintavétel

Mintavételi rendszerünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207/2015. számon akkreditált.

Főbb területek:
- gabonafélék,
- olajmagvak
- állati és növényi zsírok és olajok,

Tovább...

Szaktanácsadás

A Kft dolgozóinál fontos követelmény, hogy minél szélesebb szakmai területet tudjanak átlátni, a saját szakterületükön kívül. A szakterületek átfogják az egész palettát, az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a környezetvédelemig és az élelmiszerbiztonságig.

Tovább...