Akreditáció

Laboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207. számon akkreditált

 

Bor

Érzékszervi bírálat
Mustfok
Sűrűség
Alkohol
Összes sav
Szabad kénessav
Összes extrakt
Redukáló cukor
Cukormentes extrakt
Összes kénessav
Redukton tartalom
Illósav
Színintenzitás
L-almasav (enzimes)
Glükóz (enzimes)
Fruktóz (enzimes)
Kalcium, kálium, nátrium, vas, réz
pH
Szintetikus színezőanyag
GC-MS vizsgáltok
  Metilalkohol
  Fenolvegyületek
  Anizolvegyületek
Aromák
Malvidin-diglükozid (papírkromatográfia)
Derítési próba
Aktív szenes kezelés
Kékderítés
Cink-szulfát igény
Állóképességi próba
  Melegpróba
  Hidegpróba
  Levegőpróba
  Rázópróba
Tannin próba
Édesítési próba
Üledék
Bor steril szűrése - 10 l
Bor szűrés
10 l bor előkészítése palackozásra

További vizsgálatok: Részletező okirat
Bővebb információ: Mosonyi Pál
Tel: +36 (74) 529-686

Mintavétel

Mintavételi rendszerünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207/2015. számon akkreditált.

Főbb területek:
- gabonafélék,
- olajmagvak
- állati és növényi zsírok és olajok,

Tovább...

Szaktanácsadás

A Kft dolgozóinál fontos követelmény, hogy minél szélesebb szakmai területet tudjanak átlátni, a saját szakterületükön kívül. A szakterületek átfogják az egész palettát, az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a környezetvédelemig és az élelmiszerbiztonságig.

Tovább...