Akreditáció

Laboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207. számon akkreditált

 

Gabonafélék és őrleményeik

Nedvesség
Nyers fehérje
Nyers rost
Nyers zsír
Nyers hamu
Nedves sikér
Sütőipari értékszám és osztály
Terülési szám
Hagberg-féle esésszám
Zeleny szám
Hektolitertömeg
Tisztaság , keverékesség
Osztályozottság
Csírázóképesség
Ezermagtömeg
Mikotoxinok(DON,F-2,T-2,Aflatoxin)
Gyors vizsgálat

További vizsgálatok: Részletező okirat
Bővebb információ: Kövér Erika
Tel: +36 (74) 529-687

Mintavétel

Mintavételi rendszerünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207/2015. számon akkreditált.

Főbb területek:
- gabonafélék,
- olajmagvak
- állati és növényi zsírok és olajok,

Tovább...

Szaktanácsadás

A Kft dolgozóinál fontos követelmény, hogy minél szélesebb szakmai területet tudjanak átlátni, a saját szakterületükön kívül. A szakterületek átfogják az egész palettát, az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a környezetvédelemig és az élelmiszerbiztonságig.

Tovább...