Akreditáció

Laboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207. számon akkreditált

 

Olajmagvak, olajmagdarák

Nedvesség
Tisztaság, keverékesség
Nyers fehérje
Olaj
Savszám
Peroxidszám
FFA
Zsírsav összetétel
Erukasav
Glükozinolát
Nyers hamu


További vizsgálatok: Részletező okirat
Bővebb információ: Kövér Erika
Tel: +36 (74) 529-687

Mintavétel

Mintavételi rendszerünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207/2015. számon akkreditált.

Főbb területek:
- gabonafélék,
- olajmagvak
- állati és növényi zsírok és olajok,

Tovább...

Szaktanácsadás

A Kft dolgozóinál fontos követelmény, hogy minél szélesebb szakmai területet tudjanak átlátni, a saját szakterületükön kívül. A szakterületek átfogják az egész palettát, az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a környezetvédelemig és az élelmiszerbiztonságig.

Tovább...