Akreditáció

Laboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207. számon akkreditált

 

Takarmány

Küllemi bírálat
Állati eredetű alkotók
Nedvesség
Nyers fehérje
Nyers zsír
Nyers rost
Nyers hamu
Nyers homok
Keményítő
Karbamid
Elemek (Ca,Mg,P,K,Na,Fe,Mn,Cu,Zn, Co,Hg,As,Pb,Cr,Ni,Cd)
Karotin
Összes cukor
NaCl
Savszám
Peroxidszám
pH
Titrálható összes sav
Illósavak (tejsav, ecetsav, vajsav)
Emészthető nyers fehérje
Mikotoxinok (DON,F-2,T-2,Afla)
Savdetergens rost
Neutrális detergens rost

További vizsgálatok: Részletező okirat
Bővebb információ: Kövér Erika
Tel: +36 (74) 529-687

Mintavétel

Mintavételi rendszerünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207/2015. számon akkreditált.

Főbb területek:
- gabonafélék,
- olajmagvak
- állati és növényi zsírok és olajok,

Tovább...

Szaktanácsadás

A Kft dolgozóinál fontos követelmény, hogy minél szélesebb szakmai területet tudjanak átlátni, a saját szakterületükön kívül. A szakterületek átfogják az egész palettát, az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a környezetvédelemig és az élelmiszerbiztonságig.

Tovább...