Küldetésünk

Célunk a fenntartható és versenyképes mezőgazdasági, élelmiszeripari és ipari termelés speciális szolgáltatásokkal való ellátása (vizsgálatok, szaktanácsadás, alkalmazott kutatások), amely a természeti környezet megóvására, az egészséges élelmiszerek előállítására összpontosít.

Minőségbiztosítás

Laboratóriumunk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207. számon akkreditált.
GAFTA tagként 144/ 2005.számon regisztráltak vagyunk, folyamatosan részt veszünk az általuk szervezett nemzetközi gabona köranalíziseken.

Akkreditált tevékenység:
  • élelmezési, takarmányozási, ipari magvak és hántolt termények, gabonafélék, búza, olajmagvak, takarmányok és alapanyagaik, borok, növények, környezetvédelmi és mezőgazdasági célú talaj, víz (ivóvíz, felszíni víz, felszín alatti víz, öntözővíz, talajvíz), szennyvíz, szennyvíziszap, hígtrágya, szervestrágya, műtrágya mintavétele,
  • víz (ivóvíz, felszíni víz, felszín alatti víz, öntözővíz, talajvíz) helyszíni vizsgálata,
  • élelmezési, takarmányozási, ipari magvak és hántolt termények, gabonafélék, gabonaőrlemények, búza érzékszervi, fizikai és kémiai vizsgálata,
  • búzaliszt fizikai és kémiai vizsgálata,
  • olajmagvak érzékszervi, fizikai és kémiai vizsgálata,
  • állati és növényi zsírok, olajok fizikai és kémiai vizsgálata,
  • zsiradékok kémiai vizsgálata
  • takarmányok állati eredetű alkotóinak mikroszkópos vizsgálata,
  • takarmányok és alapanyagaik érzékszervi, fizikai és kémiai vizsgálata,
  • fűszerpaprika fizikai és kémiai vizsgálata,
  • borok érzékszervi, fizikai és kémiai vizsgálata,
  • növények kémiai, talajok fizikai és kémiai vizsgálata,
  • víz (ivóvíz, felszíni víz, felszín alatti víz, öntözővíz, talajvíz), szennyvíz, szennyvíziszap, hígtrágya, szervestrágya, műtrágya fizikai és kémiai vizsgálata.

 

Mintavétel

Mintavételi rendszerünk a Nemzeti Akkreditáló Testület által NAT-1-1207/2015. számon akkreditált.

Főbb területek:
- gabonafélék,
- olajmagvak
- állati és növényi zsírok és olajok,

Tovább...

Szaktanácsadás

A Kft dolgozóinál fontos követelmény, hogy minél szélesebb szakmai területet tudjanak átlátni, a saját szakterületükön kívül. A szakterületek átfogják az egész palettát, az állattenyésztéstől a növénytermesztésen át a környezetvédelemig és az élelmiszerbiztonságig.

Tovább...